top of page
RÁADÁS KONCERT! - GYŐR | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert
RÁADÁS KONCERT! - GYŐR | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

dec. 27., Sze

|

Evangélikus Öregtemplom

RÁADÁS KONCERT! - GYŐR | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

Személyes jegyvásárlás: Győri Filharmónikus Zenekar jegypénztárában 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 16. Jegyek Online kezelési költség nélkül, csak itt a honlapon:

A regisztráció lezárult
További események

Dátum & Hely

2023. dec. 27. 18:00 – 19:30

Evangélikus Öregtemplom, Győr, Petőfi tér 2, 9025 Magyarország

Koncert információk

2023-ban 30 éve állok színpadon.

Az adventi és karácsonyi koncertek műsorát olyan alkotók remekműveiből állítottam össze, akik nagy hatással voltak rám, és formálták a játékomat, az előadói attitűdömet, a világnézetemet.

Velünk lesz Ch. M. Widor, akitől az erős barátságról, az okos és kemény munkáról és a minden körülmények között megtartott emberségről tanulhatunk. Vivaldi, aki fél szemmel mindig figyelt bennünket hallgatókat. Ki tudja talán még onnan fentről is figyel, hogy amit alkotott az feltölt-e bennünket, örülünk-e neki, közelebb emel-e a Jóistenhez. Ha így van, meggyőződésem, hogy mosolyog a számára kirendelt mennyei kertben, templomban, vagy palotában - ahogy az ott fent szokás. Játszom Liszt Ferenctől, hiszen ki mutathatná meg jobban mi is az a „self made man”, hogy még egy intéző fiából is lehet világhírű muzsikus – kitartással és önmaga árnyékának átlépésével. Bach pedig, az örök Bach olyan teljes képet mutat nekünk amilyen a muzsikája. Életvidám, életigenlő, bátor, mindenek felett precíz ember, aki érti a teremtést, és ismeri benne a helyét.  Utazzon velem és az elmúlt 30 évem példaképeivel 2023 adventjén, karácsonyán! 

Szeretettel várom!  

Rákász Gergely

Jegyek

 • Standard jegy

  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

  5 900,00 Ft
  Véget ért
 • Prémium jegy

  Foglalt helyek biztosítása a prémium jeggyel rendelkezőknek. A jegyek korlátozott számban elérhetők!

  6 900,00 Ft
  Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Ossza meg a közösségi médiában

bottom of page