top of page

BARÁTI KÖR

LEGYEN ÖN IS TAG!

BARÁTSÁG, ZENE, ÉLMÉNYEK

A RG. baráti kör azokat a hallgatókat gyűjti össze, akik szeretik az élő hangversenyélmények különös varázsát. Olyan embereket, akiknek nem mindig van idejük a lapokat böngészni, hogy mikor lesz hangversenyem, de a korábbiakon már jól érezték magukat, és szívesen eljönnének a következőkre is. Nevük és e-mail címük egy adatbázisban szerepel és minden hangversenyről értesítést kapnak a részleteket illetően. A jelentkezők személyes adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére semmilyen esetben sem adjuk ki, kizárólag havi koncert értesítéseket küldünk. Szeretettel várjuk!

AKTUÁLIS BARÁTI KÖR KEDVEZMÉNYEK

Minden negyedik jegyet ajándékba adjuk. Akár Online, akár bolti jegyárusító helyen vásárol, ha a Baráti Kör tagja, és családjával, barátaival négyen (vagy többen) szeretnének részt venni egy hangversenyen, elég 3 jegyet vásárolniuk, minden negyediket elküldjük Önnek ajándékba. Fontos információ! Ezt a kedvezményt csak a Rákász Gergely Concert Management által szervezett hangversenyeken tudjuk biztosítani. Amennyiben a rendezvényt harmadik fél szervezi, és a kedvezmény nem él, azt itt a honlapon az eseménynél feltüntetjük.

ÍGY JUTHAT AZ AJÁNDÉK JEGYEKHEZ - LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Online vásárlás esetén, küldje el a vásárlást igazoló e-mailt a baratikor@rakaszgergely.hu címre, és kérje az ajándék jegyet. Válaszlevelünkben elküldjük Önnek a Tiszteletjegyet, amelyet otthon ki tud nyomtatni, vagy okostelefonján is magával hozhat a koncertre.

Bolti vásárlás esetén, küldje el a megvásárolt jegyek sorszámát, illetve azt, hogy milyen postacímen értesítettük Önt a hangversenyekről a baratikor@rakaszgergely.hu címre, és kérje az ajándék jegyet. Válaszlevelünkben elküldjük Önnek a Tiszteletjegyet, amelyet otthon ki tud nyomtatni, vagy okostelefonján is magával hozhat a koncertre.

(A kiadható ajándék jegyek felső határa az egyes helyszínek befogadó képességéhez igazodik. Abban a szélsőséges esetben, ha Ön épp az utolsó jegyeket vásárolja meg, nem áll módunkban a kedvezményt érvényesíteni.)

bottom of page