top of page
MINDEN JEGY ELKELT! - SOPRON | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert
MINDEN JEGY ELKELT! - SOPRON | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

dec. 21., Cs

|

Szent Margit Római Katolikus Templom

MINDEN JEGY ELKELT! - SOPRON | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

Személyes jegyvásárlás (október 26-tól) : A plébánián nyitvatartási időben. Hétfő, Csütörtök, Péntek: 8.30 – 11.00, Szerda: 14.00 – 17.00. Telefon: 99/523-648, VERA CIPŐBOLT Naponta 9-17 óráig Jegyek Online kezelési költség nélkül, csak itt a honlapon:

A regisztráció lezárult
További események

Dátum & Hely

2023. dec. 21. 19:00 – 20:30

Szent Margit Római Katolikus Templom, Sopron, Szent Margit út 4, 9400 Magyarország

Koncert információk

2023-ban 30 éve állok színpadon.

Az adventi és karácsonyi koncertek műsorát olyan alkotók remekműveiből állítottam össze, akik nagy hatással voltak rám, és formálták a játékomat, az előadói attitűdömet, a világnézetemet.

Velünk lesz Ch. M. Widor, akitől az erős barátságról, az okos és kemény munkáról és a minden körülmények között megtartott emberségről tanulhatunk. Vivaldi, aki fél szemmel mindig figyelt bennünket hallgatókat. Ki tudja talán még onnan fentről is figyel, hogy amit alkotott az feltölt-e bennünket, örülünk-e neki, közelebb emel-e a Jóistenhez. Ha így van, meggyőződésem, hogy mosolyog a számára kirendelt mennyei kertben, templomban, vagy palotában - ahogy az ott fent szokás. Játszom Liszt Ferenctől, hiszen ki mutathatná meg jobban mi is az a „self made man”, hogy még egy intéző fiából is lehet világhírű muzsikus – kitartással és önmaga árnyékának átlépésével. Bach pedig, az örök Bach olyan teljes képet mutat nekünk amilyen a muzsikája. Életvidám, életigenlő, bátor, mindenek felett precíz ember, aki érti a teremtést, és ismeri benne a helyét.  Utazzon velem és az elmúlt 30 évem példaképeivel 2023 adventjén, karácsonyán! 

Szeretettel várom!  

Rákász Gergely

Jegyek

 • 10% Early Bird Standard jegy

  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

  4 410,00 Ft
  Véget ért
 • Standard jegy

  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

  4 900,00 Ft
  Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Ossza meg a közösségi médiában

bottom of page