top of page
Kovászna | Lords of the Organ VI.
Kovászna | Lords of the Organ VI.

máj. 19., P

|

Kovászna - Református Templom

Kovászna | Lords of the Organ VI.

Jegyek: Kovásznai Városi Művelődési Házban, hétfőtől csütörtökig 7.30 - 15 óra között, Pénteken 7.30 - 13.30 között. Telefon: 0267-340394, 0744-364250. Lords Of The Organ VI. – Parádé és Pompa Rákász Gergely Erdélyi orgonakoncert sorozata legendás klasszikusokkal

A regisztráció lezárult
További események

Dátum & Hely

2023. máj. 19. 19:00 – 20:30

Kovászna - Református Templom, Strada 1 Decembrie 1918 9, Sfântu Gheorghe 520008, Romania

Koncert információk

Bemutatjuk Rákász Gergely Új, egyedi FUTURE ORGAN hangszerét, amely megjelenésében egy távoli galaxis felé induló kecses űrhajót idéz, hangzásában pedig a legnagyobb katedrálisok szent csendjeitől az ott felállított gigászi hangszerek morajló hangtömegéig mindent a hallgatók elé tár.

Hatodik évadjában a Lords Of The Organ alapkoncepciója érvényesül, amelyben a hangszer a show arcát mutatja. A Gladiátorok indulójával az ókori Róma cirkuszaiba, Elgar – Parádé és Pompájával a Királynő előtt tetszelgő angol tisztek elegáns felvonulásaira, Dvořák Largojával pedig az Újvilágba látogatunk el. A bensőséges és szent nyugalmat az újonnan megjelent Organ Meditation lemezről vett Bach és César Franck idézetek hozzák el számunkra, majd a művész ígérete szerint felcsendül Vivaldi, A Négy Évszak koncertje, melyből most a gazdag és bohém Ősz tétel a soros, allegorikusan mutatva a megérdemelt munka gyümölcsét, a vadászat örömét és a borivás veszélyeit.   A koncert vendégművésze Dénes Dorottya Sepsiszentgyörgyi Csellista, a Rákász Gergely Alapítvány fiatal tehetsége.  Szeretettel várjuk!

Jegyek

  • Belépőjegy

    A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

    2 300,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Ossza meg a közösségi médiában

bottom of page