top of page
KOMÁROM | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert
KOMÁROM | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

dec. 08., P

|

Komárom - Református Templom

KOMÁROM | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

Jegyvásárlás személyesen: Tourinform Iroda, Igmándi u. 2. Telefon: 34/540-590 Jegyek Online kezelési költség nélkül, csak itt a honlapon:

Dátum & Hely

dec. 08. 18:00 – 19:30

Komárom - Református Templom, Komárom, Mártírok útja 2, 2900 Magyarország

Koncert információk

2023-ban 30 éve állok színpadon.

Az adventi és karácsonyi koncertek műsorát olyan alkotók remekműveiből állítottam össze, akik nagy hatással voltak rám, és formálták a játékomat, az előadói attitűdömet, a világnézetemet.

Velünk lesz Ch. M. Widor, akitől az erős barátságról, az okos és kemény munkáról és a minden körülmények között megtartott emberségről tanulhatunk. Vivaldi, aki fél szemmel mindig figyelt bennünket hallgatókat. Ki tudja talán még onnan fentről is figyel, hogy amit alkotott az feltölt-e bennünket, örülünk-e neki, közelebb emel-e a Jóistenhez. Ha így van, meggyőződésem, hogy mosolyog a számára kirendelt mennyei kertben, templomban, vagy palotában - ahogy az ott fent szokás. Játszom Liszt Ferenctől, hiszen ki mutathatná meg jobban mi is az a „self made man”, hogy még egy intéző fiából is lehet világhírű muzsikus – kitartással és önmaga árnyékának átlépésével. Bach pedig, az örök Bach olyan teljes képet mutat nekünk amilyen a muzsikája. Életvidám, életigenlő, bátor, mindenek felett precíz ember, aki érti a teremtést, és ismeri benne a helyét.  Utazzon velem és az elmúlt 30 évem példaképeivel 2023 adventjén, karácsonyán! 

Szeretettel várom!  

Rákász Gergely

Jegyek

Ár

Mennyiség

Összesen

 • 10% Early Bird Standard jegy

  4 410,00 Ft

  Véget ér:

  okt. 26. 1:00

  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

  4 410,00 Ft

  0

  0,00 Ft

 • Standard jegy

  4 900,00 Ft

  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

  4 900,00 Ft

  Megvásárolható ekkortól:

  okt. 26. 1:05

Összesen

0,00 Ft

Ossza meg a közösségi médiában

bottom of page