top of page
KESZTHELY - LORDS OF THE ORGAN VIII. - CASTLE EDITION
KESZTHELY - LORDS OF THE ORGAN VIII. - CASTLE EDITION

aug. 09., P

|

Keszthely

KESZTHELY - LORDS OF THE ORGAN VIII. - CASTLE EDITION

VIVALDI - BACH - GERSHWIN Személyes jegyvásárlás: A helyszínen nyitvatartási időben. Jegyek Online kezelési költség nélkül, csak itt a honlapon:

Dátum & Hely

2024. aug. 09. 20:30 – 22:00

Keszthely, Keszthely, Kastély u. 1, 8360 Magyarország

Koncert információk

Égi és földi hatalmak köszöntik a 100 éves, de kora ellenére nagyon is virgonc Kék Rapszódiát. Csatlakozz a fergeteges ünnepséghez!

Vivaldi - Négy Évszak sorozatának végéhez érkezünk idén az időskor bölcsességét idéző Tél Concerto-val. Vivaldi gyönyörű harmóniái mint korábban, úgy most is mélyebb szellemi, lelki rétegeket is megmozgatnak a hallgatókban. Mesélek majd róluk.

Szabadság, fiatalság, életöröm, ritmus, zene, és a nagyváros hangjai, zajai, ez a Kék Rapszódia lelke. Ezt játszom minden alkalommal, amikor a billentyűkhöz ülök. Születésének közegeként az első világháború utáni évek hisztérikus Amerikáját kell magunk előtt látnunk. A közönség féktelen felszabadulni, szórakozni vágyásában mindig újabb műveket, rekordokat várt, és Gershwin azok közé tartozott, akik okosan kiszolgálták, de ugyanakkor irányították is az átlag ízlést.

150 éve született a nagyszerű angol komponista Gustav Holst, akinek Bolygók szvitje számos hollywoodi legendás filmzenét ihletett úgy a Csillagok Háborúját, mint a Gladiátort. Az idén megjelent ÚJ LEMEZ a Lords of the Organ sorozat 4. korongja három tételt vonultat fel a remekművekből. Ezek közül a kiáradó, a teremtő, az Istenek ura, a legnagyobb bolygó a Jupiter tétel szólal meg a koncerten.

Bach intim és felemelő zenéjét az „Ékesítsd magad ó kedves lélek” címűt 1724-ben éppen 300 éve írta. Miért is ne hallgassuk meg! Én el is játszom hallgatás közben.

Mindent összevetve hozom a Lords of the Organ sorozat szokásos arculatát! Változatos muzsikák, erő és alázat, mélységek és magasságok, mindez Látványkoncert formában, lenyűgöző művészi grafikákkal kiegészítve a zenét, hiszen a koncert Gershwinhez és Vivaldihoz hasonlóan nem csak kiszolgálni, de formálni is igyekszik a közízlést!

Éljük át együtt!

Jegyek

 • Standard jegy

  Véget ér:: aug. 09. 20:00

  Belépés kizárólag a koncertre. Kapunyitás 19.45

  8 490,00 Ft
 • Kombinált jegy

  Véget ér:: aug. 09. 20:00

  Koncert és vezetett kastélylátogatás. Csoportok indítása: 18.30; 19.00; 19.30

  10 480,00 Ft
 • VIP jegy

  Véget ér:: aug. 09. 20:00

  Kombinált jegyen felül közönségtalálkozó a művésszel a koncert után exkluzív környezetben, királyi borok társaságában! Csoportindítás: 19.15

  18 990,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Ossza meg a közösségi médiában

bottom of page