top of page
JÁSZBERÉNY | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert
JÁSZBERÉNY | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

dec. 03., V

|

Lehel - Filmszínház

JÁSZBERÉNY | Rákász Gergely - Karácsonyi Orgonakoncert

Személyes jegyvásárlás: A helyszínen (H-P. 15-22 óráig) Tel: 57/411-607 Jegyek Online kezelési költség nélkül, csak itt a honlapon:

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Dátum & Hely

2023. dec. 03. 19:00 – 20:30

Lehel - Filmszínház, Jászberény, Fürdő u. 3, 5100 Magyarország

Koncert információk

2023-ban 30 éve állok színpadon.

Az adventi és karácsonyi koncertek műsorát olyan alkotók remekműveiből állítottam össze, akik nagy hatással voltak rám, és formálták a játékomat, az előadói attitűdömet, a világnézetemet.

Velünk lesz Ch. M. Widor, akitől az erős barátságról, az okos és kemény munkáról és a minden körülmények között megtartott emberségről tanulhatunk. Vivaldi, aki fél szemmel mindig figyelt bennünket hallgatókat. Ki tudja talán még onnan fentről is figyel, hogy amit alkotott az feltölt-e bennünket, örülünk-e neki, közelebb emel-e a Jóistenhez. Ha így van, meggyőződésem, hogy mosolyog a számára kirendelt mennyei kertben, templomban, vagy palotában - ahogy az ott fent szokás. Játszom Liszt Ferenctől, hiszen ki mutathatná meg jobban mi is az a „self made man”, hogy még egy intéző fiából is lehet világhírű muzsikus – kitartással és önmaga árnyékának átlépésével. Bach pedig, az örök Bach olyan teljes képet mutat nekünk amilyen a muzsikája. Életvidám, életigenlő, bátor, mindenek felett precíz ember, aki érti a teremtést, és ismeri benne a helyét.  Utazzon velem és az elmúlt 30 évem példaképeivel 2023 adventjén, karácsonyán!

Szeretettel várom!

Rákász Gergely

Ossza meg a közösségi médiában

bottom of page