top of page
OLASZFA - LORDS OF THE ORGAN VIII. - CULTURE OASIS
OLASZFA - LORDS OF THE ORGAN VIII. - CULTURE OASIS

aug. 16., P

|

Olaszfa

OLASZFA - LORDS OF THE ORGAN VIII. - CULTURE OASIS

VIVALDI - BACH - GERSHWIN Személyes jegyvásárlás a jegy.hu országos hálózatában! Jegyek Online kezelési költség nélkül, csak itt a honlapon:

Dátum & Hely

2024. aug. 16. 20:00 – 21:30

Olaszfa, Olaszfa, 9824 Magyarország

Koncert információk

Olaszfai Esőtánc  

(Különleges esőnap - Augusztus 17. 20 óra. FONTOS, hogy az alábbiakkal tisztában legyen mielőtt jegyet vált erre a szabadtéri eseményre!)

Kedves Vendégek!  Tekintve ezen esemény különleges jellegét, mégpedig, hogy a VIP jegyekkel a falu bőségtáljából lakmározhatunk a koncert után, a következőképpen kerül megrendezésre az esemény:  

- Ha a Jóisten szeret minket, akkor a koncert a napján (Aug. 16.) elhangzik a Szalmabála Arénában, VIP vendégeink pedig éjszakába nyúlóan maradhatnak és fogyaszthatnak a templomkertben.  

- Ha a Jóisten szeret minket, de aznap esik, akkor a VIP vendégeinknek megtartjuk a koncertet a templomban, majd a fogadást a faluházban. Kár volna azért a rengeteg finomságért, hogy megromoljanak.  

- Másnap az esőnapon VIP vendégeink, ha akarják újra meghallgathatják a koncertet a Szalmabála Arénában, mert a koncertet ha esik ha fúj (ennyire azért csak nem esünk ki a Jóisten kegyeiből) megtartjuk!  

Kérem, Kedves Vendégek így készüljenek! Így tud a kecske is, a káposzta is megmaradni, jóllakni – kinek melyik. 

Kétséges időjárás esetén minden kedves jegyvásárlót e-mailben értesítünk az aktuális forgatókönyvről.  

Szeretettel várjuk Önöket Olaszfa csapatával együtt! 

Rákász Gergely

A műsorról:

Égi és földi hatalmak köszöntik a 100 éves, de kora ellenére nagyon is virgonc Kék Rapszódiát. Csatlakozz a fergeteges ünnepséghez!

Vivaldi - Négy Évszak sorozatának végéhez érkezünk idén az időskor bölcsességét idéző Tél Concerto-val. Vivaldi gyönyörű harmóniái mint korábban, úgy most is mélyebb szellemi, lelki rétegeket is megmozgatnak a hallgatókban. Mesélek majd róluk.

Szabadság, fiatalság, életöröm, ritmus, zene, és a nagyváros hangjai, zajai, ez a Kék Rapszódia lelke. Ezt játszom minden alkalommal, amikor a billentyűkhöz ülök. Születésének közegeként az első világháború utáni évek hisztérikus Amerikáját kell magunk előtt látnunk. A közönség féktelen felszabadulni, szórakozni vágyásában mindig újabb műveket, rekordokat várt, és Gershwin azok közé tartozott, akik okosan kiszolgálták, de ugyanakkor irányították is az átlag ízlést.

150 éve született a nagyszerű angol komponista Gustav Holst, akinek Bolygók szvitje számos hollywoodi legendás filmzenét ihletett úgy a Csillagok Háborúját, mint a Gladiátort. Az idén megjelent ÚJ LEMEZ a Lords of the Organ sorozat 4. korongja három tételt vonultat fel a remekművekből. Ezek közül a kiáradó, a teremtő, az Istenek ura, a legnagyobb bolygó a Jupiter tétel szólal meg a koncerten.

Bach intim és felemelő zenéjét az „Ékesítsd magad ó kedves lélek” címűt 1724-ben éppen 300 éve írta. Miért is ne hallgassuk meg! Én el is játszom hallgatás közben.

Mindent összevetve hozom a Lords of the Organ sorozat szokásos arculatát! Változatos muzsikák, erő és alázat, mélységek és magasságok, mindez Látványkoncert formában, lenyűgöző művészi grafikákkal kiegészítve a zenét, 

hiszen a koncert Gershwinhez és Vivaldihoz hasonlóan nem csak kiszolgálni, de formálni is igyekszik a közízlést!

Éljük át együtt!

Jegyek

  • Koncert belépőjegy

    Kizárólag a hangverseny látogatható vele.

    5 990,00 Ft
  • VIP jegy

    Közönségtalálkozó a művésszel a koncert után exkluzív környezetben, finom falatok és hűsítők társaságában!

    8 990,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Ossza meg a közösségi médiában

bottom of page