Győr - Állatkerti Esték

Időpont: 2020.08.15. 20:30
Helyszín: Xantus János Állatkert - Kőszínpad

Nézd meg a naplementét és az azt követő életet az állatkert kapuin belül! Július 18-án győri állatkert az éjszakai dzsungel hangulatát megelevenítve, meghosszabbított nyitva tartással (22 óráig) és kalandos programokkal várja látogatóit. Akik sétálhatnak a hangulatosan megvilágított utakon ,továbbá betekinthetnek az állatok esti programjába, a kijelölt időpontokban megfigyelhetik, hogyan vacsoráznak az állatkert lakói.
„Több mint orgona, több mint zenetörténet, Lélek és kultúra” 20:30-kor Rákász Gergely varázslatos koncertje látható az állatkert kőszínpadán. Rövid nyakú zsiráf? Hosszú lábú teknős? Papp Norbert homokanimációval a koncert alatt az életre kelnek.

 

Online jegyvásárlás Jegyek ITT

Felnőtt jegy 3 100,- Ft
Gyermek jegy 2 200,- Ft
Nyugdíjas jegy 2 200,- Ft
Diák jegy 2 300,- Ft
Babajegy 200,- Ft
Családi jegy 9 500,- Ft

Személyes jegyvásárlás

https://shop.zoogyor.com

18 órától. A merészebbek kipróbálhatják a bátorságpróbát, simogathatnak kígyót, csótányt és egyéb „nemszeretem” állatokat. Továbbá a tapiZOO asztalnál különböző állatoktól származó dolgokat tekinthetnek meg az érdeklődők. Akik megtudhatják, hány darab és mekkora nagycsigolyája van a zsiráfnak, vagy mekkora a víziló agyara.

Pillants be a kulisszák mögé !Rózsaszínre festett flamingó? Mikor térnek nyugovóra a zsiráfok? Hány féle takarmány található az állatkert takarmánykonyhájában? A csoportvezetés keretein belül ezt is megtudhatod.

Rákász Gergely a szokásos játékossággal fogott hozzá az állatkerti esték műsorának. Mindenekelőtt az este különlegessége, hogy Papp Norbert festőművész ez alkalommal élőben kíséri a művész játékát egyedi homokanimációkkal. A műsorban felhangzik Händel, II. György király számára írott műve a Tűzijáték zene, az animációban pedig azon mélázhatunk majd, hogy a király és főurai milyen állatok lehettek volna. Beethoven Holdfény szonátája a tóparti állatok éjszakai életét eleveníti meg, de a legkülönlegesebb művek az estében Gustav Holst Bolygók szvitjének tételei a Mars, a Vénusz és a Jupiter. A három bolygó kapcsán tudományos alapon elevenedik meg a vetítő vászon, és megmutatja, hogy ha állatok élnének ezeken a planétákon, milyenek volnának. Milyen lehet az élet egy kisebb bolygón és egy nagyobbon, mint a miénk? Milyen lehet egy gázbolygó faunája és milyen egy kősivatagé? Milyen a Naptól forró Vénusz, és a méltóságteljes jeges Jupiter állatvilága? A koncepció kidolgozásában Dr. Andréka György az állatkert igazgatója segédkezett.
Jöjjön velünk egy Földönkívüli állatkerti utazásra!


A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.Jegyek válthatók a rendezvény ideje alatt az állatkert jegypénztárában 21-óráig. Belépőjegyek már online is megvásárolhatók a shop.zoogyor.com oldalon.
A kulisszák mögötti csoportvezetés az állatkerti belépő megváltása után, ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezőket július 16-ig a címen tudunk fogadni.
Látogassanak el hozzánk, legyenek részesei egy titokzatos kalandnak az állatkerti éjszaka varázslatos világába.Következő események:

2020.08.16
vasárnap, 18:00
Balatonalmádi - Lords of the Organ IV.
2020.08.29
szombat, 20:00
Szombathely - Lords of the Organ IV.

Hangversenyek és jegyrendelés

Következő hangverseny

2020. augusztus 15. 20:30
Győr - Állatkerti Esték

Kapcsolat

Baráti Kör

Személyes koncertértesítők, kedvezmények