Nyíregyháza - Lords of the Organ IV.

Időpont: 2020.11.21. 18:00
Helyszín: Új Helyszín! - Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola díszterme - Bethlen Gábor u. 13-19.
Megjegyzés: Ezen a koncert helyszínen 200 férőhely van, ebből maximum 100-t értékesítünk, ez lehetővé teszi a BIZTONSÁGOS TÁVOLSÁGTARTÁST. Szeretteivel együtt ülhet, de ha tart tőle, nem kell más csoportok közvetlen közelében ülnie.

Kedves Érdeklődő!

Közösen gondolkozva a koncertközönséggel az alábbi egyszerű, de talán minden lehetséges részletre kitérő segítséget nyújtjuk a biztonságos, és lehető legkényelmesebb koncertlátogatás érdekében.
Bízom benne, hogy sikerült olyan ésszerű intézkedéseket bevezetnünk, extra információkat adnunk, hogy Ön jó közérzettel, örömmel jön majd a koncertre!
Itt olvashatja a részleteket.

Szeretettel várom Bach és Beethoven társaságába!
Barátsággal:
Rákász Gergely

Online jegyvásárlás Jegyek ITT

Standard jegy 2 500,- Ft
Prémium jegy 3 500,- Ft

Személyes jegyvásárlás

Ticketline Jegyiroda - Benczúr Tér 6. Kapucsengő: Aranyszál Tel.: 70/289 29 13 és a www.jegy.hu/jegyirodak országos hálózatban.

A 250 éve született Beethoven V. (Sors) szimfóniájának nyitánya arra keresi a választ, hogy vajon változtathatunk-e a sorsunkon. Vajon ránk zuhan, mint a főtéma legendás, ikonikus 4 hangja - amely a V-betű Morse jele lett - és nincs előle menekvés? Vagy a saját kezünkbe vehetjük a sorsunkat, ahogy a 75 éve elhunyt Bartók utal rá, amikor éppúgy feldolgoz Román népi táncokat, mit a Magyarság legősibb dallamait? Vak végzet, vagy ember is, nemzet is tettein keresztül lehet a sorsának kovácsa? Különösen érdekes a zene erejével merengeni ezen a kérdésen a Trianon 100-as évforduló kapcsán. Gustav Holst Mars tételével adós vagyok a közönségnek, a tavalyi koncerteken elhangzott Jupiter és Vénusz után. Tartom magam az ígéretemhez, megszólal a Háború Istene, a Vörös Bolygó hangulata, amely egyaránt inspirálta a Gladiátor és a Csillagok háborúja filmzenéjét. Beethoven és Holst is emberfeletti erőket mozgat meg, ezt a Lords of the Organ sorozatban mindig megszólaló Bach művek közül a C-moll Passacaglia és Fúga tudja csak még magasabb dimenzióba emelni.Következő események:

2020.11.28
szombat, 18:00
Orosháza - Karácsonyi Történetek 2020.
2020.11.29
vasárnap, 18:00
Békéscsaba - Karácsonyi Történetek 2020.

Hangversenyek és jegyrendelés

Következő hangverseny

2020. október 31. 19:00
Győr - Halloween a győri állatkertben

Kapcsolat

Baráti Kör

Személyes koncertértesítők, kedvezmények