Magyarföld - Fatemplom Fesztivál - Orgonaavatás

Időpont: 2019.07.13. 19:00
Helyszín: Temető utca, Magyarföld, Zala, Hungary, 8973

Nagy örömünkre a fesztiválra a fatemplom egy faorgonával bővül a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra Kft. jóvoltából. Az ünnepélyes orgonaavatót a Fatemplom Fesztiválon tartjuk Rákász Gergely orgonaművész közreműködésével. 

Online jegyvásárlás Jegyek ITT

Felnőtt bérlet 5 000,- Ft
Felnőtt napijegy 3 000,- Ft
Gyerek napijegy (14 éves korig) 1 500,- Ft
Nyugdíjas napijegy (nyugdíjas igazolvány bemutatásával) 2 500,- Ft

Személyes jegyvásárlás

Budapest, Deák tér 4. Nyitva tartás: hétköznapokon 10-18 óráig. FIGYELEM! A belépőjegyeket SZÉP KÁRTYÁVAL IS (OTP, K&H, MKB) megvásárolhatja a helyszínen, és az online felületen egyaránt!

Rákász Gergely 15 évesen, az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét. 2005-ig az Egyesült Államokban tanult és koncertezett, mindezidáig több mint 1000 fellépése volt Magyarország, Európa és Amerika nagyvárosaiban. Egyedi látásmódja fiatalos lendülettel tölti meg a komolyzenét. Látványkoncertjeivel új műfajt teremtett, melyben képzőművészet, tánc, és színészi játék segítségével tízezrekhez közelítette a műfajt és a hangszert.

Jótékonysági projektjeiben, közönségével együtt számos nemes célt támogat, melyek közül a legjelentősebb a Böjte Csaba testvér Tusnádi gyermekotthonában élők jobb sorsa. A koncertjein nem csak a játékával, de a zenetörténetből vett érdekes háttértörténetekkel is rabul ejti közönségét.

Iskolaprogramja keretein belül több mint 100 magyar iskolában szólaltak meg hangversenyei, közel 50 000 diák ismerkedett általa a klasszikus orgona zenével. Nyolc szólóalbuma jelent meg. Szülővárosa Győr Kulturális nagykövete, Templomos lovag.Következő események:

2019.07.20
szombat, 20:00
Balatonboglár - Lords of the Organ III.

Hangversenyek és jegyrendelés

Következő hangverseny

2019. június 22. 20:30
Kecskemét - Lords of the Organ III.

Kapcsolat

Baráti Kör

Személyes koncertértesítők, kedvezmények