Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket (szóközök nélkül):
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Budveszel László | 2014.02.09. 11:53

Jó napot kívánok!
Első sorban szeretnék gratulálni a ma reggeli műsorához valamint szeretném megköszönni mindazt amit ezáltal nyertem! Nagyon színvonalas és remek előadás volt és szerintem eddig magasan a legjobb amiket iskolánk számára tartottak. További sok sikert kívánok munkásságához!

Üdvözlettel: Budveszel László Kevin (A Stromfeld Aurél Gépipari, Építőipari és Informatikai Szakközépiskola tanulója)

| 2014.02.05. 22:12

Kedves Gergely!
Gratulálok a mai salgótarjáni koncerthez. Zenei iskolai éveim alatt volt szerencsém jó pár alkalommal hangversenyre menni,de a mai alkalom kiemelkedő volt mind közül. Kifejezetten jó ötletnek tartottam,ezt a mai,rendhagyónak mondható koncertet, amikor is nem egy zenekar koncertezett, hanem egyetlen ember, aki képes volt a közönség egészét szórakoztatni. Az sem kis feladat,hogy a mai diáksereg figyelmét valaki képes lekötni, akik síri csendben hallgatják végig az előadást,habár ehhez nagyban hozzájárult a közvetlen,barátságos kapcsolattartás is a nézőkkel.Tényleg döbbenetes! További sikereket kívánok!
Remélem hamarosan lesz alkalmam részt venni egy nagyobb koncertjén is!

| 2014.02.05. 20:51

Köszönöm a mai előadását Salgótarjánban!
Ön nagyon rokonszenves számomra. Az a pozitív kisugárzás, ami árad Önből, egyszerűen hihetetlen. Rettenetesen tehetséges embernek tartom Önt. Az előadás fantasztikus volt, a zenéket és a beszédeket is beleértve.
Ez volt életem első hangversenye (pedig már volt egy jó pár..), ami igazán lekötötte a figyelmemet, és örültem hogy ott lehettem! Egyenesen élveztem. Még egyszer köszönöm, és nagyon sok sikert kívánok a további életéhez!
Egyik állva tapsoló diák... :)

| 2014.01.23. 13:33

Kedves Gergely! Mint azt már az Önnek megküldött üzenetemben írtam, köszönöm azt az érzést, amelyet játékának hallgatása során kaptam Öntől, illetve azt az emberi tulajdonságot amit a lemezei dedikálása során és a művek bemutatásával nyújtott.
További nagyon nagy sikereket és jó egészséget kívánok. Kérem, hogy örvendeztesse meg az embereket még további feldolgozásokkal.

| 2013.12.30. 20:54

Kedves Gergely!

Köszönöm a ma esti (12.30.) leírhatatlan élményeket. Fergeteges, lenyűgöző, pompás, varázslatos sorolhatnám. Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm!
További sok sikert és kitartást kívánok Önnek!
Boldog Új Évet!

| 2013.12.30. 20:11

Köszönöm!

Sok örömöt, szerencsét és kitartást kívánok az új évben!

Üdvözlettel és :)
Tóth Beáta

| 2013.12.29. 20:13

Kedves Gergő! Köszönöm/köszönjük szépen a ma estét Neked, idén is egy felemelő élménnyel bővült a karácsonyi ajándék-arzenál! :) Nagyon boldog új évet kívánok és további sikereket!
Viki

u.i.:Kár, hogy személyesen most nem sikerült gratulálnom.

| 2013.12.29. 19:48

Kedves Rákász Gergely!

Köszönöm a ma esti élményt itt, Kiskunfélegyházán. Köszönöm a zeneműveket, köszönöm a gondolatokat, a karácsonyi jókívánságokat. Igazi ünnepi ajándék volt ez az este.

A segítségét is kérem: lenne kedves megírni, ki volt az a francia zeneszerző, akinek a művével zárta a koncertet? Nem sikerült rátalálnom az interneten.
Köszönöm a válaszát! Kívánom, hogy a következő esztendőben is sokaknak tudjon élményt nyújtani koncertjeivel.

Tisztelettel üdvözlöm!

Tóth Istvánné

| 2013.12.29. 09:42

Tegnap este a kecskeméti Illuminations koncertjén vettünk részt családommal. Mindhárom generációnak (15-77 év) nagyon tetszett az előadása.
Köszönjük a szép estét.
Üdvözlettel: Sendula Tibor

| 2013.12.28. 20:39

Örömmel vettem részt az idei évi tatai karácsonyi koncerten lányommal együtt. Szívesen osztoztam a gyertya gyújtásban is, nagyon jó ötletnek tartom. Köszönöm az élményt, a látványt is.
Judit

| 2013.12.27. 21:40

Köszönöm a fergeteges Ünnepi Estét! Tökéletes volt a fények és hangok összhangja és a rohanó világunkban a szeretetre tanító szavaid! Bizony még sok-sok emberhez el kellene hogy jussanak, hogy szebb és szeretetteljesebb legyen ez a világ!
További sikereket kivánok Utadon!

| 2013.12.23. 18:21

Kedves Alkotó!
Véletlenül pont a mai napon néztem munkássága után. Boldog születésnapot kívánok, és sok tartalmas koncertet!
Igyekszem egyiken személyesen is résztvenni.
Üdvözli, O

| 2013.12.20. 17:41

Kedves Gergely !
Jobb későn, mint soha. Tegnap hallottam, és láttam először játszani, Komáromban. Meghitt, bensőséges, baráti hangulatot varázsolt, közvetlenségével, lélekhez szóló filozófiájával, szóban, és zenei előadásában. A játszott művek zene- és világtörténeti környezetének bemutatása,a humoros pletykái, még érdekesebbé, és érthetőbbé tették az előadást. Könnyedén, lágyan ívelő játéka, ünnep volt. A végére, a meggyújtott gyertyák csonkig égtek.
De úgy érzem, a történetnek még nincs vége, szeretnék még több előadásának résztvevője lenni.
Köszönöm az élményt, és a dedikációját,
szeretettel üdvözlöm: Fáy Jenő

| 2013.12.17. 19:25

Kedves Gergely! Lenyűgöző, színvonalas és pazar vasárnap estét töltöttünk Önnel. A számtalan gyertya látványa, illata még inkább emelte a koncert hangulatát. Mindig legyen, csodálatos volt! Köszönjük, amit kaptunk Dunaújvárosban, hatalmas élmény volt Művész Úr!

| 2013.12.04. 13:09

Tisztelt Művész Úr!

Tegnap este varázslatos szülinapi ajándékot kaptam Öntől /és kis családomtól/. Visszaröpített a gyerekkoromba, felelevenítve lelkemben a sok csodálatos zenét, a koncertek hangulatát, melyek végigkísérték ífjúságomat. Nagyon szépen köszönöm.
Pethő Katalin

| 2013.12.03. 08:52

Kedves Gergely!

Ön kivételes személyiség, aki mágikus, már-már mesebeli utazásra invitálja hallgatóságát, a klasszikus zene csodálatos világába, megfűszerezve az ehhez kapcsolódó életrajzi és történelmi áttekintéssel.
A hódmezővásárhelyi "léleksimogatás" után, most gyertyafényes "megvilágosodás" részese lehettem Orosházán, immár az advent jegyében.
Azt mondják: A szem sosem lakik jól.
Most már tudom: A fül sem!

Hálásan köszönöm, hogy lenyűgöző játékával bearanyozta ezt a meghitt, varázslatos estét.

"Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni."
/John Lennon/
Üdvözlettel:
Kata

| 2013.11.25. 19:45

Tisztelt Művész Úr!

Minden évben vártam a zalaegerszegi koncertjét, mert teljesen elvarázsol a játéka. Nagyon szeretem az orgona hangját, a zongorajátékát is.
Idén a Zsinagóga Varnus Xavért hívta el. Volt Szulák Andrea, dob, bőgő, kösös éneklés a közönséggel, - de őszintén mondom, - az Ön koncertje a varázslatos!
Nem vagyok igazán "vájt fülű", de gyerekkoromban zongorázni tanultam, inkább a tánc "fogott meg", de szinte minden zenét szeretek. (A ritmus, dallam kicsit bennem van, mert írogatok itt-ott.) Még 69 éves édesanyámnak is az a véleménye, hogy sokkal jobban érezte magát az Ön előadásán.
További sok sikert kívánok a játékához! Az intelligenciája, előadóművészi munkája nagyon figyelemre méltó!
Pénzről nem illik beszélni, de kívánom, hogy szárnyalja túl azt az életszínvonalat, melyet az említett orgonista képvisel. Megérdemli!

Üdvözlettel:
Szép Györgyi

| 2013.11.13. 18:14

Kedves Gergely!

Ezúton szeretném megköszönni gyönyörű, léleksimogató orgonajátékát és kedves történeteit amivel megajándékozott vásárhelyi koncertjén. A dedikált CD csodás "társam" az autóban.

Üdvözlettel:
Kata

| 2013.11.11. 11:26

Kedves Művész Úr!

Csodálatos estét tölthettünk el Barátaimmal tegnap este Hódmezővásárhelyen, melyet hálásan köszönök Önnek. Ismét sikerült elvarázsolnia kedves egyéniségével, játékával. Jó egészséget kívánok, és azt, hogy minél többször el tudjon jönni hozzánk.
Szeretettel, köszönettel és tisztelettel: Szögi Tiborné, Sára

| 2013.11.07. 07:26

Kedves Művész Úr!
Szeretném megköszönni a tegnap estét melyröl élményekkel gazdagabban, feltöltődve mentem haza. Továbbisikereket, jó egészséget kivánok / beszorúlt a hosszú i/Kati néni egy nyugdijas zeneszerető és az Ön tisztelője

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Hangversenyek és jegyrendelés

Következő hangverseny

2019. november 28. 18:30
Budapest - Karácsonyi történetek

Kapcsolat

Baráti Kör

Személyes koncertértesítők, kedvezmények