Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket (szóközök nélkül):
« 1 2 3 4 5 6 7 »
| 2014.06.01. 19:41

Nagyon szép volt a tusnádfürdői -templomi koncert!
Köszönet az kellemes pillanatokért!

és nyugdíjas korodban várunk kántorkodni:-)))

üdv.a Tánczos család

| 2014.05.26. 21:38

Szuper koncert volt!!!! Köszönjük :) :)

| 2014.05.25. 20:35

Tisztelt Rakasz derdely Ur!

A kolzsvari koncert nagyon nagy elmenyt jelentett szamonra.
Nagyon sok es sokfele koncerten reszt vettem de ez egeszen uj volt a szamomra is .

Itthon halgatva a CD-ket, felelevemitem a kocert varazsat.

Koszonom a szep estet, varom az uj koncertjet a kincses varosban.

Udvozlettel,
Erika ( a holgy a pink poloban )

| 2014.03.01. 14:51

3 hete még halálugrásnak nevezted ezt az estét,a védőháló kinyitására azonban nem volt szükség,sőt.....!Könnyeden induló este,tárgyi tudásod és mesélő-magyarázó képességed szembeötlően magabiztos,a nézői figyelem az előadás végén is a kezdő szinten marad ezeknek köszönhetően.Az egység a hangszerrel vitathatatlan,a hangzás megunhatatlan még sokadszorra is.Úgy érzem sikerült jól eltalálni az arányokat a zenét és a vetítést illetően,egyik sem uralta a másikat.A koncert óta gondolkodom azon,hogy lehetett ennyire "belőni"az élő képek és a grafikák arányát egymáshoz és önmagukhoz is,pont annyi és pont akkor,pont addig,ez egyenlőre rejtély.Személyed garancia az igényes szórakozásra és szórakoztatásra!Lenyűgöző és érzelmes estét zártam Pécsett,köszönöm!

| 2014.02.28. 02:09

Nagyon rég járt már Pécsett - és már nagyon hiányzott! Köszönjük a Csodát, amit ma elhozott nekünk. A Bolero most már egész életemben szóljon így a fejemben - nem lehet betelni vele! A látványkoncert pedig nagyon jól megvalósított nagyon jó ötlet!
Isten áldja továbbra is!

Budveszel László | 2014.02.09. 11:53

Jó napot kívánok!
Első sorban szeretnék gratulálni a ma reggeli műsorához valamint szeretném megköszönni mindazt amit ezáltal nyertem! Nagyon színvonalas és remek előadás volt és szerintem eddig magasan a legjobb amiket iskolánk számára tartottak. További sok sikert kívánok munkásságához!

Üdvözlettel: Budveszel László Kevin (A Stromfeld Aurél Gépipari, Építőipari és Informatikai Szakközépiskola tanulója)

| 2014.02.05. 22:12

Kedves Gergely!
Gratulálok a mai salgótarjáni koncerthez. Zenei iskolai éveim alatt volt szerencsém jó pár alkalommal hangversenyre menni,de a mai alkalom kiemelkedő volt mind közül. Kifejezetten jó ötletnek tartottam,ezt a mai,rendhagyónak mondható koncertet, amikor is nem egy zenekar koncertezett, hanem egyetlen ember, aki képes volt a közönség egészét szórakoztatni. Az sem kis feladat,hogy a mai diáksereg figyelmét valaki képes lekötni, akik síri csendben hallgatják végig az előadást,habár ehhez nagyban hozzájárult a közvetlen,barátságos kapcsolattartás is a nézőkkel.Tényleg döbbenetes! További sikereket kívánok!
Remélem hamarosan lesz alkalmam részt venni egy nagyobb koncertjén is!

| 2014.02.05. 20:51

Köszönöm a mai előadását Salgótarjánban!
Ön nagyon rokonszenves számomra. Az a pozitív kisugárzás, ami árad Önből, egyszerűen hihetetlen. Rettenetesen tehetséges embernek tartom Önt. Az előadás fantasztikus volt, a zenéket és a beszédeket is beleértve.
Ez volt életem első hangversenye (pedig már volt egy jó pár..), ami igazán lekötötte a figyelmemet, és örültem hogy ott lehettem! Egyenesen élveztem. Még egyszer köszönöm, és nagyon sok sikert kívánok a további életéhez!
Egyik állva tapsoló diák... :)

| 2014.01.23. 13:33

Kedves Gergely! Mint azt már az Önnek megküldött üzenetemben írtam, köszönöm azt az érzést, amelyet játékának hallgatása során kaptam Öntől, illetve azt az emberi tulajdonságot amit a lemezei dedikálása során és a művek bemutatásával nyújtott.
További nagyon nagy sikereket és jó egészséget kívánok. Kérem, hogy örvendeztesse meg az embereket még további feldolgozásokkal.

| 2013.12.30. 20:54

Kedves Gergely!

Köszönöm a ma esti (12.30.) leírhatatlan élményeket. Fergeteges, lenyűgöző, pompás, varázslatos sorolhatnám. Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm!
További sok sikert és kitartást kívánok Önnek!
Boldog Új Évet!

| 2013.12.30. 20:11

Köszönöm!

Sok örömöt, szerencsét és kitartást kívánok az új évben!

Üdvözlettel és :)
Tóth Beáta

| 2013.12.29. 20:13

Kedves Gergő! Köszönöm/köszönjük szépen a ma estét Neked, idén is egy felemelő élménnyel bővült a karácsonyi ajándék-arzenál! :) Nagyon boldog új évet kívánok és további sikereket!
Viki

u.i.:Kár, hogy személyesen most nem sikerült gratulálnom.

| 2013.12.29. 19:48

Kedves Rákász Gergely!

Köszönöm a ma esti élményt itt, Kiskunfélegyházán. Köszönöm a zeneműveket, köszönöm a gondolatokat, a karácsonyi jókívánságokat. Igazi ünnepi ajándék volt ez az este.

A segítségét is kérem: lenne kedves megírni, ki volt az a francia zeneszerző, akinek a művével zárta a koncertet? Nem sikerült rátalálnom az interneten.
Köszönöm a válaszát! Kívánom, hogy a következő esztendőben is sokaknak tudjon élményt nyújtani koncertjeivel.

Tisztelettel üdvözlöm!

Tóth Istvánné

| 2013.12.29. 09:42

Tegnap este a kecskeméti Illuminations koncertjén vettünk részt családommal. Mindhárom generációnak (15-77 év) nagyon tetszett az előadása.
Köszönjük a szép estét.
Üdvözlettel: Sendula Tibor

| 2013.12.28. 20:39

Örömmel vettem részt az idei évi tatai karácsonyi koncerten lányommal együtt. Szívesen osztoztam a gyertya gyújtásban is, nagyon jó ötletnek tartom. Köszönöm az élményt, a látványt is.
Judit

| 2013.12.27. 21:40

Köszönöm a fergeteges Ünnepi Estét! Tökéletes volt a fények és hangok összhangja és a rohanó világunkban a szeretetre tanító szavaid! Bizony még sok-sok emberhez el kellene hogy jussanak, hogy szebb és szeretetteljesebb legyen ez a világ!
További sikereket kivánok Utadon!

| 2013.12.23. 18:21

Kedves Alkotó!
Véletlenül pont a mai napon néztem munkássága után. Boldog születésnapot kívánok, és sok tartalmas koncertet!
Igyekszem egyiken személyesen is résztvenni.
Üdvözli, O

| 2013.12.20. 17:41

Kedves Gergely !
Jobb későn, mint soha. Tegnap hallottam, és láttam először játszani, Komáromban. Meghitt, bensőséges, baráti hangulatot varázsolt, közvetlenségével, lélekhez szóló filozófiájával, szóban, és zenei előadásában. A játszott művek zene- és világtörténeti környezetének bemutatása,a humoros pletykái, még érdekesebbé, és érthetőbbé tették az előadást. Könnyedén, lágyan ívelő játéka, ünnep volt. A végére, a meggyújtott gyertyák csonkig égtek.
De úgy érzem, a történetnek még nincs vége, szeretnék még több előadásának résztvevője lenni.
Köszönöm az élményt, és a dedikációját,
szeretettel üdvözlöm: Fáy Jenő

| 2013.12.17. 19:25

Kedves Gergely! Lenyűgöző, színvonalas és pazar vasárnap estét töltöttünk Önnel. A számtalan gyertya látványa, illata még inkább emelte a koncert hangulatát. Mindig legyen, csodálatos volt! Köszönjük, amit kaptunk Dunaújvárosban, hatalmas élmény volt Művész Úr!

| 2013.12.04. 13:09

Tisztelt Művész Úr!

Tegnap este varázslatos szülinapi ajándékot kaptam Öntől /és kis családomtól/. Visszaröpített a gyerekkoromba, felelevenítve lelkemben a sok csodálatos zenét, a koncertek hangulatát, melyek végigkísérték ífjúságomat. Nagyon szépen köszönöm.
Pethő Katalin

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Hangversenyek és jegyrendelés

Következő hangverseny

2021. október 16. 18:00
Mohács - Lords of the Organ IV.

Kapcsolat

Baráti Kör

Személyes koncertértesítők, kedvezmények