Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket (szóközök nélkül):
« 1 2 3 4 5 6 7 »
| 2013.12.03. 08:52

Kedves Gergely!

Ön kivételes személyiség, aki mágikus, már-már mesebeli utazásra invitálja hallgatóságát, a klasszikus zene csodálatos világába, megfűszerezve az ehhez kapcsolódó életrajzi és történelmi áttekintéssel.
A hódmezővásárhelyi "léleksimogatás" után, most gyertyafényes "megvilágosodás" részese lehettem Orosházán, immár az advent jegyében.
Azt mondják: A szem sosem lakik jól.
Most már tudom: A fül sem!

Hálásan köszönöm, hogy lenyűgöző játékával bearanyozta ezt a meghitt, varázslatos estét.

"Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni."
/John Lennon/
Üdvözlettel:
Kata

| 2013.11.25. 19:45

Tisztelt Művész Úr!

Minden évben vártam a zalaegerszegi koncertjét, mert teljesen elvarázsol a játéka. Nagyon szeretem az orgona hangját, a zongorajátékát is.
Idén a Zsinagóga Varnus Xavért hívta el. Volt Szulák Andrea, dob, bőgő, kösös éneklés a közönséggel, - de őszintén mondom, - az Ön koncertje a varázslatos!
Nem vagyok igazán "vájt fülű", de gyerekkoromban zongorázni tanultam, inkább a tánc "fogott meg", de szinte minden zenét szeretek. (A ritmus, dallam kicsit bennem van, mert írogatok itt-ott.) Még 69 éves édesanyámnak is az a véleménye, hogy sokkal jobban érezte magát az Ön előadásán.
További sok sikert kívánok a játékához! Az intelligenciája, előadóművészi munkája nagyon figyelemre méltó!
Pénzről nem illik beszélni, de kívánom, hogy szárnyalja túl azt az életszínvonalat, melyet az említett orgonista képvisel. Megérdemli!

Üdvözlettel:
Szép Györgyi

| 2013.11.13. 18:14

Kedves Gergely!

Ezúton szeretném megköszönni gyönyörű, léleksimogató orgonajátékát és kedves történeteit amivel megajándékozott vásárhelyi koncertjén. A dedikált CD csodás "társam" az autóban.

Üdvözlettel:
Kata

| 2013.11.11. 11:26

Kedves Művész Úr!

Csodálatos estét tölthettünk el Barátaimmal tegnap este Hódmezővásárhelyen, melyet hálásan köszönök Önnek. Ismét sikerült elvarázsolnia kedves egyéniségével, játékával. Jó egészséget kívánok, és azt, hogy minél többször el tudjon jönni hozzánk.
Szeretettel, köszönettel és tisztelettel: Szögi Tiborné, Sára

| 2013.11.07. 07:26

Kedves Művész Úr!
Szeretném megköszönni a tegnap estét melyröl élményekkel gazdagabban, feltöltődve mentem haza. Továbbisikereket, jó egészséget kivánok / beszorúlt a hosszú i/Kati néni egy nyugdijas zeneszerető és az Ön tisztelője

| 2013.11.05. 20:56

Tisztelt Művész Úr.Az esős miskolci koncertjén a béke szigetére repített a játékával. Köszönöm.Maradok őszinte rajongója Gizella .

| 2013.06.27. 18:54

2013.06.16. 20 éves Jubileumi Koncert Győr-Révfalu

Pontosan ahogy tervezted.Koncert ami a családról,a szeretetről,az idő múlásáról és Révfaluról szól.Nem itt születtem,nem is élek itt,mégis átéreztem az este üzenetét,hangulatát,az összetartozás erejét.Édesanyád könnyeket csalt a szemembe,édesapád meghatódottságát és büszkeségét látván miközben játszottál,örök emlékként megőrzöm magamnak a szívemben.Az elmarad-hatatlan kommentek,vastapsok,a csordulásig telt templom,a remek Bolero és az érzelmes Holdfény is növelte az este és természetesen Gergő fényét!Élmény volt ott lenni a koncerten.
Köszönöm!
Üdvözlettel:Stefanovics Mercedes

| 2013.06.11. 09:12

Tisztelt Művész Úr!
Álomi élményt kaptam most vasárnap Nagytarcsán, az evangélikus templomban. Köszönöm! Ha minden ének-zene szakos tanár csak a fele ekkora gyönyörűséggel és odaadással művelné a hivatását, kicsiny hazánkban minden gyerekből zeneértő, s majd mindenkiből zeneművelő felnőtt lehetne. Minden percét élveztem az estének, ahogyan lefordította ezt a fantasztikus tudományt a hétköznapi ember nyelvére, s még az is értette, mit szeretne átadni nekünk, aki maga nem muzsikál.
Remélem, lesz még módom további előadását is meghallgatni.
Üdvözlettel:
Szuszékos Julianna

| 2013.06.01. 16:33

Kedves Művész Úr!
Gyönyörű volt a tegnap esti ceglédi koncert.Nagyon tetszett,hallgattuk volna bármeddig.Köszönjük az élményt,sikerült feltöltődni.
Sok sikert és jó egészséget kívánunk! Várjuk még Ceglédre ,remélve,hogy a közönséghez időben eljut az esedékes hangverseny híre.Én pl véletlenül szereztem tudomást róla,a ceglédi tv kapcsán ,ráadásul a jegyekért is háromszor tértem vissza ,Már-már szinte lemondtam...és milyen jól tettem ,hogy mégsem!
Szívélyes üdvözlettel:Dr.Ferencz Barbara és lánya

| 2013.05.26. 21:00

Kedves Gergely!
Zenetanár vagyok, és nagyon szeretem az orgona muzsikát. Amikor megláttam, hogy Szoboszlón elektromos hangszeren fog játszani, kicsit csalódtam, mert a római katolikus templomban egy éve avatták a felújított orgonát, igen szép hangzással.
Aztán kaptam egy olyan egészen új irányokat mutató koncertet, ami után megkérdőjeleztem zeneóráim minőségét.....
Köszönöm azt a friss gondolatiságot, ami emögött a koncert mögött áll. Nagyon fontos meghallani a közönségtől azt, hogy mire vágyik, és ezt a vágyát úgy beteljesíteni, hogy még többet is kapjon. Ez is művészet, nem csak az orgonálás.
További sikeres koncerteket!
Balogh Jázmin

| 2013.04.21. 21:55

Kedves Művész úr!
Én Nagykanizsán minden előadásán ott voltam. Imádom az orgonamuzsikát, gyerekkoromban öt évig tanultam orgonálni, sajnos nem folytathattam a tanulást. Sok ismerősömmel együtt nagy szeretettel várjuk.
Üdvözlettel: Zsné.

| 2013.01.28. 12:30

A meghívás után belém vágott egy gondolat: nem egy 800 dolláros táskával akarok felvágni Barátaim előtt?
A koncert utáni vélemények megnyugtattak: csodálatos, felemelő, "nem is tudtam eddig, hogy szeretem ezt a fajta zenét is", "miért nem nekem jutott eszembe egy ilyen meghívás".
A női szakasz szívét, pedig rabul ejtette Gergely!
KÖSZÖNET! Richárd, a tablettás.

| 2013.01.02. 18:10

Nagy öröm és kikapcsolódás volt számomra a dec.29-i kiskunfélegyházi koncert. Nagy szerű előadás volt!!!!

| 2012.12.30. 17:13

Kedves Gergely!
Mivel ez borzalmasan eszperentén hangzó megszólítás, szíves engedelmével, inkább:

Kedves Gergő!
A dunaújvárosi tévében az imént néztem végig az Evangélikus templomunkban adott koncertjét. Odaszögezett a képernyőhöz, és bizony erre ritkán van példa.
Gratulálok a szellemes, "apró betűs"ismeretekben is bővelkedő, arányosan felépített, hangulatos koncertjéhez! Most sajnálom csak igazán, hogy lemaradtam róla.
Kíváncsian várom, hogyan alakul a 2013-as koncert évadja, hogy élőben is élvezhessem a játékát, és zenei idegenvezetését.

Szeretettel üdvözli: Tóth Gyöngyi dunaújvárosi pedagógus

| 2012.12.30. 17:11

Csodálatos volt a tegnapi kiskunfélegyházi koncert!

Köszönjük Gergő! Szeretettel várom a következőt!

| 2012.12.23. 11:57

KEDVES MŰVÉSZ ÚR! ELŐSZÖR IS ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁ, ERŐBEN EGÉSZSÉGBEN, ÉS BOLDOGSÁGBAN! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!! MÁSODSZOR ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT, ÉS SIKEREKBEN, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KíVÁNOK, SZERETETTEL:Marcsi Esztergomból. ( a Karácsonyi CD-t megkaptam, csodálatos, még egyszer köszönöm)

| 2012.12.18. 11:21

Kedves Gergő!
Csodálatos volt a dunaújvárosi koncerted.Nagy élmény volt
számomra .

| 2012.12.17. 23:00

Tisztelt Művészúr!
Nagyon szép adventi ajándékba részesültünk a Székesfehérvár-i hangverseny brilliáns tolmácsolásáért. Családostul hallgattuk a szívet melengető zenét két húgommal együtt. Örömömet fokozta Bach 147 kantáta, és Höndel Halleluját négy szólamú előadásban Szfvár-i Ref Egyház"Csomasz Tóth Kálmán" kórusában megtanultuk és egyházunk gyülekezetét ajándékoztuk meg előadásunkkal. Köszönöm megtisztelő levelét. További áldást kívánok egyéni életében, sok-sok sikert a gyönyörű műfajban. Békességes Karácsonyt és reményben teljes Újesztendőt kívánok sok szeretettel.

| 2012.12.17. 10:41

Köszönjük a dunaújvárosi adventi koncertet! "Hallelúja!"

| 2012.12.14. 18:47

Kedves Művész Úr!
Szuper volt a kaposvári koncert.Nagyon tetszett,még hallgattam volna jó ideig.Köszönöm az élményt,sikerült feltöltődni. Várom a következő koncertet,addig is hallgatom a lemezeit.
Békés Boldog Ünnepeket Kívánok!

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Hangversenyek és jegyrendelés

Következő hangverseny

2021. október 16. 18:00
Mohács - Lords of the Organ IV.

Kapcsolat

Baráti Kör

Személyes koncertértesítők, kedvezmények