Baráti Kör

A RG. baráti kör azokat a hallgatókat gyűjti össze, akik szeretik az élő hangversenyélmények különös varázsát.
Olyan embereket, akiknek nem mindig van idejük a lapokat böngészni, hogy mikor lesz hangversenyem, de a korábbiakon már jól érezték magukat, és szívesen eljönnének a következőkre is.
Nevük és e-mail címük egy adatbázisban szerepel és minden hangversenyről értesítést kapnak a részleteket illetően.
A jelentkezők személyes adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére semmilyen esetben sem adjuk ki, kizárólag havi koncert értesítéseket küldünk. 
Szeretettel várjuk!


 Regisztrálok

Aktuális Baráti Kör Kedvezmények:

Minden negyedik jegyet ajándékba adjuk.
Akár Online, akár bolti jegyárusító helyen vásárol, ha a Baráti Kör tagja, és családjával, barátaival négyen (vagy többen) szeretnének részt venni egy hangversenyen, elég 3 jegyet vásárolniuk, minden negyediket elküldjük Önnek ajándékba. 

Fontos információ!
Ezt a kedvezményt csak a Rákász Gergely Concert Management által szervezett hangversenyeken tudjuk biztosítani. Amennyiben a rendezvényt harmadik fél szervezi, és a kedvezmény nem él, azt itt a honlapon az eseménynél feltüntetjük.

Így juthat az ajándék jegyekhez - lépésről lépésre:
Online vásárlás esetén, küldje el a vásárlást igazoló e-mailt a címre, és kérje az ajándék jegyet. Válaszlevelünkben elküldjük Önnek a Tiszteletjegyet, amelyet otthon ki tud nyomtatni, vagy okostelefonján is magával hozhat a koncertre.
Bolti vásárlás esetén, küldje el a megvásárolt jegyek sorszámát, illetve azt, hogy milyen postacímen értesítettük Önt a hangversenyekről a címre, és kérje az ajándék jegyet. 
Válaszlevelünkben elküldjük Önnek a Tiszteletjegyet, amelyet otthon ki tud nyomtatni, vagy okostelefonján is magával hozhat a koncertre. 

(A kiadható ajándék jegyek felső határa az egyes helyszínek befogadó képességéhez igazodik. Abban a szélsőséges esetben, ha Ön épp az utolsó jegyeket vásárolja meg, nem áll módunkban a kedvezményt érvényesíteni.)


Hangversenyek és jegyrendelés

Következő hangverseny

2019. szeptember 19. 18:00
Makó - Lords of the Organ III.

Kapcsolat

Baráti Kör

Személyes koncertértesítők, kedvezmények